Limtrereisverk

Limtrereisverk

Halle leverer forhåndskuttede limtrereisverk for hagestuer og terrasser. For eksempel tegner vi opp i henhold til dine ønsker, dimensjonert kappet og leverere med kran lastebil. Derfor er våre komplette sett med limtrereisverk, egnet for de vanligste kombinasjon med Halle kanalplasttak, Halle faste og skyvepartier. Velg mellom ikke kappet og ferdig kappet limtrereisverk som er av høyeste kvalitet, og vi har et stort utvalg av komplette hagestue. Se våre komplette hagestue

Ferdig Kappet Limtrereisverk

En ferdig limtrereisverk som er helt tilpasset dine egne ønsker. Ditt limtrereisverk er kappet og tilpasset i bredde, dybd og høyde.

Ikke Kappet Limtrereisverk

For de av deres om er hendige, som kan kappe og bygge limtrereisverket selv. For eksempel vil du sette ditt eget stempel på hagestuen din. Deretter kan du kjøpe en ikke kappet limtrereisverk. Lengdemålinger når du bestiller er i overkant, men er med margin for din egen kapring, som du gjør med dine egne kutt og justeringar på. For løsninger der er en ramme promært skal bygges og kobles sammen i et eksisterende tak, anbefales det å bestille kuttede takbjelker. Delene er tilpasset i dimensjoner og kuttet på plass.

Komplette Hagestuer

Ferdige pakkerom er tilgjengelige for de som fremfor alt ikke har noen spesifikke forespørsler. Disse modellene har for eksampel en litt lavere pris og raskere leveringstid. De ferdige pakkerommene kan ikke gjøres endringer i gjeldende utseende, for eksempel dimesjoner. De er tilgjenglige i snøsone 2.5 og 4.

Tegn ditt eget hagestue i Halle 3D-konfigurator i: Hagsestueguide

Limtre er et materiale som er rett og ikke vrir seg som vanlig tre. Limtrereisverken er tilpasset og dimensjonert for å tåle endringene i været der limtreets styrke kommer til sin rett. Det er viktig å huse på når det gjelder trerammer. Ta for eksempel kontakt med teknisk ekspertise om nødvendig. Det er også viktig å ha tilpasset primer og farge når du måler limtrereisverken. Som et resultat av for eksempel riktig farge, vil det derfor bidra til at bygningen din får minimalt vedlikehold og gir deg et prodikt som du kan bruke og glede deg over i mange år. Nedenfor er en rekke eksempler på ferdige rammer, som du kan kjøpa skjæremaler for.

Hvis noen av modellene nedenfor er av intresse, kan du kontakte  kundtjanst@halle.se

puLPETstommar

stomme till uterum med pulpettak limträstomme 3065x3705mm
uterum stomme pulpet limträstomme 4980x2890mm
limträstomme pulpet till uterum 5580x3605mm

limträstomme pulpet stomme 6960x4670mm
halle stomme limträ pulpettak byggsats